Senior Monthly Puzzle

December’s Puzzle – Holiday’s in New York City

Print December’s Crossword Puzzle (PDF)


1. This center is where the most famous decorated Christmas tree is
2. This borough of NYC is described as the cultural, financial, media and entertainment capital of the world
3. This company sponsors the Thanksgiving Day Parade
4. Which famous building did King Kong climb, also written on New York license plates
5. The high kickers of Radio City
6. He stole Christmas
7. This Grand Station is in the middle of it all
8. Where the Christmas Spectacular show takes place every year
9. Where NYCs New Year's Eve celebration is held
10. Who appears last in the Thanksgiving Day parade
11. Avenue with the best holiday window displays
12. The most visited urban park in the US
13. The best NYC toy store, FAO
14. Took place on 34th Street
15. The Sugar Plum Fairy dances in this famous holiday ballet
16. This famous upscale NYC hotel is famous for its salad
17. The Statue of blank is New York's most famous landmark
18. The best place to watch a musical
19. This animal has a statue on Wall Street
20. The color of bells
21. For almost 50 years this Guy and his band played on New Year's Eve. first on Radio then on TV
22. The bridge that connects Manhattan to Brooklyn

December Puzzle Answer
  1. This center Is where the most famous decorated Christmas tree is located.   Answer: Rockefeller
  2. This borough of NYC is described as the cultural, financial, media, and entertainment capital of the world.   Answer: Manhattan
  3. This company sponsors the Thanksgiving Day Parade.  Answer: Macys
  4. Which famous building did King Kong climb, also written on New York license plates?  Answer:  Empire State
  5. The high-kickers of Radio City  Answer: Rockettes
  6. He stole Christmas.  Answer: Grinch
  7. This Grand Station is in the middle of it all.  Answer:  Central
  8. Where the Christmas Spectacular show takes place every year?  Answer: Radio City
  9. Where NYC’s New Year’s Eve celebration is held?  Answer: Times Square
  10. Who appears last in the Thanksgiving Day parade?  Answer: Santa
  11. Avenue with the best holiday window displays.  Answer: Fifth
  12. The most visited urban park in the US.  Answer: Central Park
  13. The best NYC toy store, F.A.0. _________.  Answer: Schwarz
  14. Took place “on 34th Street”.  Answer: Miracle
  15. The Sugar Plum Fairy dances in this famous holiday ballet.  Answer: Nutcracker
  16. This famous upscale NYC hotel is famous for its salad.  Answer: Waldorf Astoria
  17. The Statue of  ______________ is New York’s most famous landmark.  Answer: Liberty
  18. The best place to watch a musical.  Answer: Broadway
  19. This animal has a statue on Wall Street.  Answer: Bull
  20. The color of bells.  Answer: Silver
  21. For almost 50 years this Guy and his band played on New Year’s Eve, first on Radio then on TV.  Answer: Lombardo
  22. The bridge that connects Manhattan to Brooklyn.  Answer: Brooklyn

Prior Month Puzzles

November 2020 Puzzles – Savannah Georgia

Crossword Puzzle

Word Search Puzzle